Yusufveannesi Berrin canım Bnde 47 kiloyla hamile kaldım ve şuan 62 kiloyum aynı Bnde senin gibiyim çok zor nefes alıyorum esnerken bile nefesim yetmiyor kalbim çarpıyor
Berrin Yusufveannesi bide biz zayıfların iç karnı geniş oluyomuş karnımız ondan çok çıkıyomuş sanki patlıcak gibi 😊 bi an önce gelsinler ya sağlıkla 🙏🏻
Yusufveannesi Berrin valla bian önçe çıksın içimden istiyorum 😂 sırt üstü ve karnımın üstüne yatmayı çok özledim
Berrin Yusufveannesi ah hele ben 😀 inan Bende çok özledim yüz üstü uyumayı hep öyle dalardım uykuya bide 😀
Retina Berrin sade soda mineral açısından çok zengin doktorlar günde 2 tane için diyorlar internetten araştırın isterseniz.kramp ve kasılmalar içinde rahatlatıcı.ben kramp vs hiç yaşamadım 34. Haftadayım çok şükür ödemde yok
Deletedmom404 Retina soda kasılma için cidden faydalı birebir faydasını gördüm bende 😇 doktorun yazdığı magosit den daha etkili oldu resmen soda içtiğim günler kasılma çok çok az oluyo içmediğimde baya bi artıyo
CerenSelvi Berrin ben 20 kilo aldım ve ağır vasıta gibiyim 😅😅😅 nefes alamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum 😅😅 dert etmeyin ama kontrole gittiğinizde konuşursunuz doktorlar
mrvgun Ben karnımın bu şekilde sertleştiğini söyleyince bana magnezyum yaZdı doktorum,henüz kullanmaya başlamadım ama bir faydası olur mu bilmiyorum deniycem bakalım kasılmalara da iyi geliyomuş sanırım🤔
Retina Deletedmom404 aynen ya bende ödemde olmuyor çok şükür yemeği fazla kaçırırsamda rahatlatıyor mide yanmamada iyi geliyor benim için vazgeçilmez😉