umransahin Atesays 37 de yaptı benim doktorum 2 cm acik vardi bekliyom bende heyecanla fazla uzun sürmez dedi ama bakalım
Ozgebyr Pink14 37+5 im hic ağrım sancım yok azıcık olsa seviniyorum ama gaz sancısı falan oluyo acaba kendi sancim gelmeyecek mi diye korkuyorum ya
Atesays umransahin hmm inşallah hadi bakalim 😂 bende 37 + 4 oldum ama açık varmı yokmu bilmiyorum çatı muayenesi falan olmadım
Atesays umransahin 😂 hayırlı doğumlar inşallah artık ne zaman gelirseler, bizim oğlan gününü doldurur kesin 😂
Cgdm_018 cico-20 36+3 ayniyiz benim de 37+3 gün içinde regl ağrısı gibi 1-2 kere ağrı oluyor. Ama hepsi o keyfi yerinde hanımefendinin.
umransahin Atesays amin hepimize inşallah bizim kiz gelecek gibi doktorun demesine göre heveslendirdi beni de heyecan yaptım ama bakalım, sağlıkla gelsinlerde canları ne zaman isterse artik bebislerimizin🤭
12mers Benim de 37 oldu çok daralıyorum artık nefes alamıyorum bu gece nefes alamıyorum siye uyuyamıyorum resmen 😭😭😭
Atesays umransahin artik zamani bebislere kalmis 😂😂😂Sağlıkla gelsinler de az kaldı kucagimiza alalım Allahın izniyle 🤲