Enk3333 Merhaba kızlar düşük riskim olduğu için günde 3 ilaç içiyorum Ferrum, Folik Asit ve Benexol ve fitil olan Progestan sizce bundan mı kaynaklanır yaşayan var mı ?
Haticekablan Enk3333 Bende vitamin ve kan ilacı kullanıyorum aynı durumdayım içini ferah tut canım ilaçları bi kaç gün içememiştim normale dönmüştü ordan farkettim
Papatya13371 Enk3333 bence gyno ferro kullanıyorum ve dediğiniz gibi dışkı siyah koyu yeşil oldu doktora sordum normal olduğunu söyledi korkmayın
Enk3333 zeyzey95 doktor kanamam var diye vermişti kanamam kesileli 3 gün oluyor bıraksam mı 5 gün sonra kontrolüm var da
Gamzee24 Ferrum kan ilacı canım o yapıyor ben de kullanmaya başladıktan sonra öyle oldu afedersin büyük tuvaletim siyahlasti
zeyzey95 Enk3333 bırakmana gerek yok şimdi doktora sorarsın da zaten 11-12 haftadan sonra doğuma kadar kullanılan bir ilaç kan ilacı hemen hemen her hamileye veriliyor yani ben 12 haftada folikasiti bırakınca başladım kan ilacına 36 haftalığım doğuma kadar kullanıcam
ayshoo Enk3333 kan ve demir ilaçları yapar canım normalde söylemeleri lazım korkmayalım diye ben hamilelik öncesinde de bu konuda tedavi gördügüm için doktorum söylemişti ordan bildiğim için panik yapmamıştım