Mplt 2 hafta önce 11. Haftada doktora gittik ve pat doktor cinsiyeti söyledi. Erken olmadı mı diye sorduğumuzda doktor daha erken söylediklerim de oldu dedi. Acaba bu hafta kontrol var cinsiyet değişir mi 🙄🙄
Busra_asya Normalde 12 haftalıkken belli oluyor yani doktorlar kemik yapısından da doğru tahmin edebilirler bebişler organını göstermese bile 😊
Mplt Busra_asya bu hafta göreceğiz bakalım değişmez inşallah doktor %90 eminim dedi bir sonraki kontrolde vesikalık veririm dedi 😀😀
shnd-01 Bize 9. Haftada %70 cinsiyeti erkek dedi erkek çıktı . Bazı doktorların kanama alanı ya da kese içindeki bi durumla alakalı ürettiği teoriler var . Garip ama tutuyor
ssyhn90 Mplt bende 11 haftalıkken söylemişti dr erkeğe benziyor diye sonra değişir herhalde bu kadar erken bilinmez dedim kendi kendime şuan 32 haftalığız hala erkek 🙈 tecrübeli drlar hemen anlıyorlar
Mplt Baya erken öğrenen varmış bizde 15 16 haftada öğreniriz diye bekliyorduk. Benim gibi öğrenen bir sürü insan varmış 😊😊.
aysegul1912 Mplt bize de o haftalarda söylemişti erkek belirtisi görüyorum demişti diğer kontrolde kesinleşir demişti😇
Mplt Ama sanırım erkek bebeklerde erken cinsiyet öğreniliyor anladığım kadarıyla, yazan arkadaşların çoğunun cinsiyet erkek 🤔🤔
Mplt 638485949 teori patladı o zaman ☺️☺️ Doktordan ve doktorun kullandığı ultrason aletinin kalitesine göre erkenden görüyor veya tahmin yürütebiliyor 😇