merve5051 Nihall23 ay o tahin pekmezi okumuştum biyerde kendimi zorladım yiyeyimm diye sevdiğim bi gıda aslında ama yiyemedim bi türlü
Bahriye_murat Muz kaşar soda bol tukettim. Özellikle sodayı günde 2-3 şişe içiyordum. Oğlum 4.090kg doğdu 😄
Mugee09 Bahriye_murat soda nette kilo yapmıyor yazıyor ama içilmesini faydalı buluyor yaprmi gercekten bilemdm
Merve10090 Bahriye_murat kaşar peynirin bebeğe kilo aldırdığını duydum.. bencede çok faydası var 😁 süt ürünlerini bolca tüketin..
merve5051 Deletedmom54 tabikide rabbim sağlıklıca elimize almayı nasip etsin ya ne biliyim şöyle bi giydiği yakışsın içinde kaybolmasın istiyorum bende
Aaaasli merve5051 evet muzun faydası var ama düzenli olarak hergün tuzsuz badem bir bardak süt muz ceviz yoğurt yemen lazım ben denedim işe yarıyor Allahın izniyle
merve5051 Aaaasli deniyorum bunları yani hergün desem yalan olur canım istedikce yiyorum sonra tekrar başlıyorum yemeye canım istemiyor yiyemiyorum bazenleride
Mugee09 Aaaasli ah günde hergun mutlaka yiyorum muz süt ceviz fındık pekmez ama geriden geliyorz , yemeklerime de dikkat ediyorum yoğurt peynirde günlük yemeye calsyrm çoğunlukla yiyorm 🤦 bebeğim sağlıklı olsun kilosu yerinde olsun haftasına uygn olsun istiyorum ☹️
hulya1406 Bahartesi doktorun bişey demediyse iyi gibi bence.Benim kız da 32.haftada 2300 dü.34 olduk bilmem kaç olduk ☺️ Biraz hafta olarak öndeyiz demişti doktorumuz.Daha sonra durmazsa tabi.
Mugee09 Urazannesi kabak çekirdeği ne kadar yiyrsnz günlük, aslında sevdgm birşey ama hamlelikte çok yiyince snra yiyesm glmyo . Ne kadar yesek yeterki
umutbaby Mugee09 sofa kilo aldırmak için değilde anneyi kramplardan korumak için tavsiye ediyorlar içeriğindeki mineraller sebebiyle muz da potasyum içerdiği için krampları azaltıyor
9ay10gun merve5051 ben hergun yiyordum her gün bir tane mutlaka. Bebeğin kilosu bi hafta geride cıktı 27 haftada ben çok inanmıyorum açıkçası haftada iki kere balık yemeye başladım iki haftada haftasını yakaladı
Mugee09 9ay10gun ya benimde bebgm geriden geliyr suan , bir hafta kadar haftası kilosu kafası da iki hafta geri çıktı , pazar günleri balık tüketmeye basldm . Daha doktra gtmedm 18 gün oldu İnsAllah benimde yakalamıştır haftasini
Urazannesi Mugee09 haftada iki üç paket yiyorum aklıma gelince. Süt ürünleri cook tukettim, onun dışında çok iştahsız olduğum için pek de bir şey yemedim acikcasi