Efulim_22 Flowers-1sana da çok geçmiş olsun dikkat et hayıt tohumu kullan canım adet olursan. inşallah olmazsın da ama bi kadın doğumluya git bi muayene ol esin de öyle en azından önleminizi alın
Flowers-1 Efulim_22 sağol canım tohum her aktarcı da oluyor mu canım ve 1 yıldan önce muayene etmiyorl diyorlar o yüzden insan çekiniyor
Dilara1503 Efulim_22 ben de ilk yaptığımda çizgim bu şekildeydi canım silikti öyle öğrendim bir tane daha test yaptım o da aynı çıktı ertesi gün gidip kan verdim. Bence bir tane daha test dene o da böyle çıkarsa hamilesindir inşallah 🤗🤲
Efulim_22 Dilara1503 canım dün akşam kan verdim negatif çıktı az öncede beyaz akıntıyla beraber açık kahve rengi leke geldi perşembe adet günüm kanda negatif olup sonradan değeri yükselen yok mu. Beyaz akıntım da çoğaldı belirti mi acaba bilmiyorum ki
Efulim_22 Flowers-1 bence genel bi muayene olun her ihtimale karşı söyleseniz muayene ederler tedavi olmuyorsunuz sonuçta kan değerlere bakılsın sperm testine en azından takviye bişeyler verir belki. Tohum aktarlarda var adetin 3. Günü başlıyorsun içmeye
Cansu64- Efulim_22 bana kimyasal gebelik dendi ama O günden itibaren hamileliğimi alıyorlar adet kanamam gibi kanamam olmuştu 5 gün sürdü 😊
Flowers-1 Efulim_22 doğru söylüyorsun adet olursam zaten kasık ağrım çok var gidiceğim büyük ihtimalle canım
Flowers-1 Burcuclk Google hızlı resim atma diye araştırıp çıkan sonuca resim yükleyip form linkini kopyalayıp buraya yapıştırırsanız bu kadar
Efulim_22 Flowers-1 ben adet oldum bu sabah canım maalesef dün akşam her ihtimale karşı gebelik testini tekrarlayıyayım dedim çıkmadı çünkü grip olmuştum acile gidip bi serum yaptıracaktım
Neslihan1903 Efulim_22 canım benim bu testlerle uğraşma erken gebelik testi al bunlarla çok zor hem adetine daha var o yüzden en iyisi erken gebelik testi onlar çık hassas ben adetime 6 gün kala yaptım baya belli oldu ikinci çizgi 🤗
Efulim_22 Neslihan1903 canım kanda negatif çıkmıştı dün akşam persembe adet tarihim umudum kalmadı açıkçası belki geç döllenmeden kanda görünmemiş olabilir bilmiyorum bende kanda negatif çıkıp sonra pozitif görenler var mı acaba
Glnzdnz58 Kızlar bı sorunda ben soram kımyasal genelıkte evde yapılan testler koyu cıkarmı yada sılıköı cıkar
MinikRC Efulim_22 Erken gebelik testinde daha net çıkabilir.Kandan önce onu deneyin isterseniz hayal kırıklığı olmamış okur
Flowers-1 Efulim_22 ya canım erken oldun demekki benimde adet olacakmışım gibi ağrım var Rabbim hakkında hayırlısını versin yıpratma kendini birkaç gün bu platformda takılma istersen kafa dinle