Melikeeslemm Kızlar bulantı kusma için önerileriniz nelerr ? Çubuk kraker dahi yiyemiyorum o derece kötü midem bugün serum falan taktılar ama yine de kendime gelemedim sizler neler yapıyordunuz ??
NefesHira Melikeeslemm ben prilam kullanıyorum gaviscon bide bunlarla ayaktayım ki bunlara rağmen iki güne bir yatış ve serum ama yine çok şükür
050521 Melikeeslemm zofer diye bir ilaç var en son çaremdi.drum bu da olmassa yatış demişti bir buçuk ay falan idare ettim sonra sanırım vücut ona da alıştı işe yaramaz olmuştu geçti çok şükür umarım send evir an önce atlatırsın
Melikeeslemm 050521 Dr prilam verdi ama ikisini bir kullanmamda sakınca varmı diye sorup onu da kullanmaya başlayayım kusarken kendimi çok fazla kasıyorum bu yüzden sabahtan akşama kadar bayilacakmis gibi yatıyorum full
050521 NefesHira dr umuz en son sen iyi olamazsan bebekte iyi olamaz demişti canım son çare Bizde çok araştırdık pandemi sürecinde sürekli hastaneye gidip serum yemek daha tehlikeli gelmişti bize mart nisan ayı dönemiydi şimdi 34. Haftamızdayız çok şükür :)
GAda Bende de durumlar aynı ilk oğluma göre çok iyiyim diyorum hatta ama yatıyorum hep sabahları kusuyorum sonra gün boyu mide bulantıyla yaşıyorum şimdi kusup forma geldim hatta 12 haftamdayım geçecek diye umutluyum prilam ve Zofer kullanıyorum
Msydn6 Melikeeslemm günde 3 defa şeklinde veriyorlar genelde ama bana doktorum eğer yine rahatlayamassan akşamki dozunu 2 adet alabilirsin yine kesmesse 2 prilam 1 metpamid içebilirsin ona ilaven demişti
Melikeeslemm Msydn6 çok iyi benim kas gevşetici tarzı ilaçlara alerjim var o yüzden danışmam lazım mutlaka 🙏 çok teşekkür ederim