Kahveli_mahvelii 40.Haftam bitiyor ve hiç bir doğum belirtim yok,sancı gelmesi için varmı önerebileceğiniz birşeyy 😢😢
NefesHira Kahveli_mahvelii cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor diye biliyorum Ama beş ye bağlandın mı hiç belki sancın olmadan doğum yaparsın açılman gilan varmı acaba
KbraAkyol Nihall23 hamileliklerimde hiç bir zaman korunmadım. 2. Ye 35 haftalık hamileyim ilkinde 38. Haftada kına gecesine gitmiştim bol bol oynadım 😂 gecesi ilişki ertesi sabah nişanım gelmişti😂 ardından sancım başladı hemen normal doğum yaptım kızımı🥰🙏🏻
KbraAkyol NefesHira sancı olmadan açılma olmaz hiç bi zaman en fazla sancısız 4 cme ulaşır sonrasında illaki ya suni yada kendi sancısı gerekir
Nihall23 KbraAkyol maşallah bende sizin gibi olurum inşallah 😀 korunmadan enfeksiyon olur falan diyolar 36 haftalik erken mi acaba benim icin
KbraAkyol Nihall23 erken daha enfeksiyon her halukarda oluyor bişe olmaz doğumda normal doğumda içiniz temizleniyor zaten😂 bişe kalmıyor. Ama 37 ye girince doğuma odaklanın bebek son ayda ne kadar kalırsa anne karnında o kadar iyi tabi bir sorun yoksa
Nihall23 KbraAkyol 2 hafta önden gidiyoruz zaten kilo olarakta iyiyiz 1 hafta daha bekleyelim o zaman😀
NefesHira KbraAkyol birde halam ve kuzuları var başları ağırınca doktora giderler ve 10 dakika hemen pırtttt çıkıyor 😂😂😂
NefesHira KbraAkyol amin hepimize ama kesin kör olası şansım anama çeker 2gün 2 gece sancıdan doğuramamış beni 24 sene öncesi babamın ayakkabısının içine su koyup anneme içirmişler hep batıl inançlar işte kadına o halde bide böyle mide bulandırıcı şeyler inşaallah çekmem ona