Yagmurahmet16 Guzel anneler anne adaylarimiz🥰ogullarima kapisusu ve yakin akrabalara verilmek uzere hediyelik yaptirmak istiyorum uygun fiyata yapan sayfa veya yer biliyormusunuz😊
ikizminikler Yagmurahmet16 makrome düşünürsen kapı süsünü ben elicco__ diye bi sayfadan yaptırdım her istenilen renkte yapıyor ve piyasadan ucuza 🌱
Cansss Yagmurahmet16 ben dijital magnetten açacaklı magnet yaptırdım cuma günü sipariş verirseniz 10 TL indirimli oluyor.
Tucu3435 İnstagramda renkli_mi_renkli sayfasına yaptırdım.Çok sayfayla konuştum Makrome en uygunu oydu
Yagmurahmet16 ikizminikler Guzel olsun da canim tarz pek önemli degil odamiz zaten gemici model halat tarzi seyler olabilir
1munevver İnstagram da mavinin tükkanı isimli sayfa var ben orda ledli yaptırdım iki isimli 105+18 TL Kargo ücreti verdim . Fotoğraf eklemeyi bilmiyorum görseli attılar ama isterseniz bi bakın. Bugün kargolandı ürünüm daha elime geçmedi.
Yakannes https://instagram.com/soner_sus_bebek?igshid=81ppge5nvi3e Buradan yaptırdım kapı susunu. Çokta beğendik bakabilirsiniz.