Mavilipembeli Bugün bi arkadaşımdan duydum. Suni sancı ile doğan bebekler çok gaz sancısı çekip çok ağlıyormuş suni ile doğurup bu sıkıntıyı çeken varmı acaba ? 40+1 oldum 2 güne suni sancı alıcağım için merak ettim anneler 🤰 herkese hayırlı doğumlar
Guluc Mavilipembeli ben duymadım ama merak ettim burada bekleyim arkadşımda suni sancı ile doğum yaptı bebeği cokta güzel uyuyordu
sherlock_anne Mavilipembeli ben fitil ile doğum yaptım. İlk dört ay kolik sancısından hiç uyumazdı. Gündüz 10 dan gece 11-12 ye kadar uyumaz hep ağlardı sadece emerken susardı. O kadar uykusuzluktan sonra gece hiç uyanmadan uyurdu. Yapay yolla başlatılan doğumlarda daha fazla gaz ve kolik olduğunu doktorumuzda söylemişti. Sezaryen ile doğan bebeklerdede çok gaz olur suni ile doğan bebeklerde de demişti.
Mavilipembeli sherlock_anne teşekkürler bendede açılma falan yok Pazartesi suni ile doğumu başlatıcak doktor o yüzden merak etmiştim hayırlısı olsun 🤲
sherlock_anne Mavilipembeli tamamen normal kendiliğinden başlayan doğumlardada hep yaşanıyor aslında suniden sezaryenden normal doğumdan diyerek ayırt etmek çok zor :)
Jdiebsh ilk aylarda hep olan bisi sonucta bende suni sanciyla dogurdum cokda sancili gecti 3 4 ay sonra sonra duzene girdi oluyo senin sutunden gecen besinlerde gaz sancisi falan yapiyo alistikca azaliyo