Tgce_19 Merhaba kzlar ben özele gidiyorum kontrole daha 6 haftalk hamileyim haftaya kalp atışını duycaz inşallah (duanızı eksik etmeyin) size bir sorum olacaktı siz doktorun yanına girerken eşinizle birlikte mi giriyorsunuz doktor eslerinizi alıyor mu 🤔🙄
esraizmirli Tgce_19 her hastane almıyor malesef ben pendik medipol hastanesine gidiyorum orda almıyolar malesef 🤷♀️
Esraaelisa1 Tgce_19 canım virüsten dolayı dış kapıdan bile almıyorlar bende özel hastaneye gidiyorum 36 haftaya girdim eşim geçen hafta gittim doktora nts ye bağladıkları için onu bahane edip dış kapıdan giriyor bizim doktor talimat vermiş ama yeni hamilelerinkini alıyormuş 1 kereliğine
fatosd84 Tgce_19 ben ilk baştan beri eşimle giriyorum bazı doktorlar kabul etmiyor ama bizim ki ediyor 🙏🏻
Happy-jr esraizmirli cuma günü gittim sadece iki kişi içeri alabiliyoruz diye not yazmışlar kapılara sanırım artık eşler de içeri alınacak
esraizmirli Gizmss Ben saadet hanıma gidiyorum o kesinlikle almıyor çok yalvaran insan gördüm kabul etmiyor sizi alırsam diğerlerinin hakkına girmiş olurum diyor ve almıyor saadet hanıım çok çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim randevu almak biraz sıkıntı ama çok ilgileniyor bilgilendiriyor
esraizmirli Gizmss yoğunda olsa her hastayla ilkmiş gibi ilgileniyor aklınızda şüphe kalmasın zaten ayda bir çağırıyor rahat rahat randevu bulursunuz acil birşey olursada arada alıp bakabiliyor ☺️
esraizmirli Happy-jr ben onu sordum sadece doktor ve hasta o kadar bende ilk baş öyle sanmıştım ama değilmiş 🤷♀️😟