Fatihmina60 24 haftalık hamıleyım ayak baş parmagım batık olmus ağrı yapıyor acaba dogal yollar ve kremle nasıl gecırebılırkm
Svg2345 Fatihmina60 ayak sağlığı merkezleri var hangi şehirde yaşıyosunuz bilmiyorum ama iğnesiz ilaçsız bakım şeklinde özel aletlerle hallediyolar
Sulenur06-19 Fatihmina60 canım bu ben de de var 32 haftalık gebeyim intden araştırdım hastaneye fln gitmeyi de düşündüm ama koronadan dolayı vazgeçtim kendi cozumlerimle biseyler uyguladım ve çok şükür geçti
Cheerfulmom Fatihmina60 tırnak batmasına soğanı tüpte yak baya pişşin direk ateşin üstüne koy sonra kabuğunu soy soğanın cücügünü 😂 parmağının üstüne koy kada batık olan yeri içine sok iltihap varsa emiyor baya rahatlatıyor ama bu gecici çözümler onun ev ortamında pek bir çaresi yok.
Yenigebe9 Bende de her ay oluyor maalesef fazla kesiyorum. Ben kendim Ince torpuyu sirkeleyi kenardan çıkarıyorum, açıyor ama rahatlıyorum. Dayanabilirseniz yapın battığı yerden çıkarmaya çalışın
Neslihan1903 Fatihmina60 canım düzenli pedikür yaptırman lazım benimde öyle her ay pedikür yaptırıyorum ama çok temiz bir yer bulman lazım çok önmeli 🤗