Buse-yurt Merhaba birşey soracağım bana renkli sadece detaylı ultrason da verildi doktoruma sordum şuan belli olmaz renklide diyor büyüdüğü için. 29 haftalık 🤷🏼♀️ Sizinde öyle mi
dugmecikk Buse-yurt saçma geldi bana açıkçası neden öyle demiş ki burda bakıyorum herkes renkli de alıyor yani doğana kadar 🙄
Mervedoruk Hatice_karadag bende her ay gidiyorum doğum yaklaştıkça kaç gün süreyle gitmek gerekiyor acaba
seydaau Fatos2304 ya detaylıda çekilen değil mi bu herkesin attığı? Normal kontrollerdeki siyah beyaz ya hep o yüzden sordum😃
Fatos2304 bburcu evet ya hiç doğru düzgün göstermiyorlar bizde en son 32 de görmüştük oda tam net değil yandan bisey gösterdi 36 hafta olacak bu hafta kontrol var bakalım merak ediyoruz kontrol zamanı gelene kadar 😁
Semanurry dugmecikk ben bebeğimin yüzünü hiç göremedim ki utangaç nazlı kızım yüzünü hiç göstermedi kim bilir nasıl da güzeldir 🥰🥰🥰🥰
MomC6 Arasarzu 23+5 hamileyim yüzünü henüz tam göremedik maalesef yüzünün ortasından böyle kolu geçiyor kapatmış açmadı 🙈😂❤️