MERVESK konuyu şöyle anlatayım sıramızı bekledik parasını yatırdık girişte zaten efendi gibi sıramız gelince girdik daha 2 adım attık hemşire soru sormaya başladı yaşınız kaç kaç haftalık gebesiniz diye ona cevap verirken Mete bey de doktorunuz kim dedi ben hemşireye cevap verdiğim için o an cevap veremedim anlık olarak sert bir ses tonuyla doktorunuz kim diyorum cevap versenize dedi azarlayarak bende sinirlendim hemşireniz ile aynı anda konuşuyorsunuz bir ağzım var birinize cevap verebilirim dedim eşimde kızdı Hocam biz buraya azar yemeye gelmedik ses tonunuza dikkat edin dedi bizim bir saygısızlığımız yada yanlışımız olmadı o da anladı zaten hemşireyi azarladı bir daha hasta varken benimle birlikte konuşma diye ama çok ayıptı yaptığı bütün moralim bozuldu hevesim kaçtı kendi de anladı alttan Altan bize yumuşaklık yapıyor aslan gibi bebeğiniz hangi takımı tutacak doğunca falan diyor ama ben asla cevap vermedim çıkarken de kusura bakmayın dedi ama asla unutmıcam yaptığını doktorluğu iyi olabilir ama insanlığı sıfır alpere gidin bence