-seda 36haftaligim iki gündür İsal oldum bebeğim normalde çok hareketli ama iki gündür karnım sertleşti taş gibi oldu ve bebeğim yok denecek kadar az oynuyo böyle nasıl desem o kadar derinden ve küçük oynuyoki hissetmek çok zor resmen gerildi ve öyle kaldı karnım pazartesi sabahta randevumuz var sizce bugün gitsemmi doktora yoksa beklesem mi pazartesi yi
26_26_26ggg -seda son haftalara doğru bebeğin yeri daraldığı için çok oynamıuor demişlerdi bana da yani çevremde doğum yapan kişiler . Benimde genelde kabız olduğumda karnım taş gibi oluyor ve tabi gaz probleminden de kaynaklı olabiliyor
Eceunverkanra -seda Bence beklemeyin, bana doktorum kasılmaların 10dk’da 1 e duserse ve bebegin hareketini 2 saat hic hissetmezsen hemen gel dedi. Sancilariniz olabilir, en azindan nst’ye girersiniz iciniz rahat eder
-seda strongmom gidiyim dimi bı baksınlar en azından icim rahat eder ya böyle bekledikçe dahada korkuyorum
Epifenomen -seda ben de uyuyamam, acile git canım baksınlar kalp atışına vs. Ne olur ne olmaz, benzetmiş gibi olmayalım kötü deneyim yaşayan annelerimizi okuduk burada. Tedbir bizden 🙏