92Ceylan06 prensesannesii_ bizim caddede bi züccaciye mağazası var tesadüfi sahibi olan kişi hamile olduğumu görüp toptancıda çok uygun oluyor biz beşik getirtebiliyoruz dedi Ankaradayım ben ulucanlar perakende satan toptancılardan satın alabilirsiniz arkadaşım
Gamze0508 MehtapAhmet merhaba bende baby plus safe sıde anne yanı beşik aldım 7 aya kadar yatabilir içinde sonrasında oda yaptık zaten kendi beşiğine odasına alıştırmak istiyorum.hantal bişi tercih etmek istemedim çnkü gece benmle yatacak gündüz oturma odasına mutfaga götürebilecegim bi beşik olması tercihimdi çok önerilen ve beğenilen bi markaydı kullanmadk henüz ama sağlam ve kullanışlı oldugu bellli bi bakın derim 😊
Rengin_27 MehtapAhmet Ben klasik beşik almayı düşünüyorum hani eskilerden, ahşap klasik beşik yaptıracam biraz pahalı oluyo oymalı filan ama hep aklımda o vardı çok seviyorum, 1 yaşından sonra da odası olacak zaten şuan kiradayız yazın evimize geçeceğiz ancak
Adeviye MehtapAhmet anne yanına babymallden sepet beşik aldım içi derin 500 lira gibi bir fiyatı var indirimden almıştım değişiyor fiyatı ama babymalle bakabilirsin güzel beşikler var
MehtapAhmet Adeviye Teşekkür ederim hepinizee 😘 Babymallden aldık büyük anne yanı ahşap beşik kullanışlı görünüyordu içi dolu olsun inşallah bebeklerimizee 🤲🏻🥰
Adeviye MehtapAhmet güle güle kullan canım sağlıcakla inşallah 😊 ben bebek arabamı ve sepet beşiğimi oradan aldım fiyatları başka yerlere göre uygun geldi