Eveet size 1 haftalık taze anne olarak yazıyorum gelin size hayatımın tecrübesini anlatayım
2 ekim cuma günü eşimin kontrolü için hastaneye gitmiştik hastanede de arabadada yerimde duramıyordum grlip giden ağrılarım vardı sonra eve geldiğimizde akşam saatleriydi ben dur bi ev temizliğimi yapim belki doğururum evim düzenli kalsın diyerek temizliğimi yaptım eşimle yürüyüşe çıktık derken fazla yürüyemedim sancılarım vardı ama düzensizdi çamaşırım sürekli ıslanıyordu ama değişikti ne su gibiydi ne nişan ben yine yok yok doğuramicam benim nişanım gelmiyor diyordum yatağa geçtim zar zor uyumaya çalıştım gece bi ara uyandım hala ağrılarım vardı ama ben ciddiye almadım yalancıdır diye sabah saat 6 karnım ve belime giren felaket bi sancıyla uyandım hemen tuvalete koştum kesin ishal oldum diye ben daha ayaktayken önümd bi sıvı aktı ben su sandım ama meğer nişanımmış hemen duşa girdim bu arada sancılarımın aralıklarını takip ediyorum saat 8 olduğunda eşimi uyandırdım brn doğuruyorum dedim saçmalama yat uyu dedi bana 😀 asıl sen saçmalama sancılarım çok sık ve kıvrandırıyor diyorum şaka yapıyorsun filan zar zor inandı tamam aşkım hemen gitmeyelim suni vermesinler dedi ben saat 9 u bekleyelim gidelim dedim çantamı puseti filan aldık çıktık yola 5 dakkada bir düzenli sancılarım vardı hastaneye vardık benim suyum geldi dedim direk doğumhaneye gönderdiler ebe bana çatala çık muayene edicem dedi baktı açıklığıma yatış verin 6 7 cm dedi ben şok çok mutlu olmuştum az kaldı diye bi yarım saat sonra doktorum geldi açıklığımı duyunca aaa çok güzel aferin sana dedi nst de sancılarım yeterli çıkmıyordu 40 lardaydı suni verdiler saat 11 30 da açıklığı kontrol edelim dediler tekrar 7 cm di benim modum düştü sancılar zorluyorsu nasıl doğurucam diye düşünüyordum yan odamdaki kadın ın çığlıklarından korkuyla ağlamaya başladım allahım yardım et diye artık sancılar çok zordu kıvranıyordum kendimi yerlere atıyordum ama asla çığlık atmıyordum içimde yaşıyordum zor da olsa yürüyüp squat yapmaya çalıştım saat 1 olduğunda benim ıkınma hissim var kontrol edin dedim doktorum geldi açıklığa baktı aa açıklık tam kalk squat yap büyük tuvaletin geldiğini hissettiğinde başlayalım dedi ben indim çataldan ama asla karşılayamıyorum çok zordu o son an bile sezeryan deseler razı olucam suni beni çok zorladı bi 10 dakka sonra ben doğuruyorum galiba dedim hemen çatala aldılar doktorum bi ıkın bakim dedi ıkındım çok güzel bebek geliyor dedi ikinci ıkınmamda saçını görüyorum sancı geldiğinde 10 saniye boyunca bırakmadan ıkın dedi ben yapamıyorum diye bağırıyorum ebe karnına bastırmamı istermisin dedi ben kabul ettim derken ikinci ıkınmamda bebeğimi içimden çekip üstüme koydular bebeğim ellerimin içinde büyük bir rahatlama hissiyle hem mutluluk hem yorgunluk hem titreme bütün duygular bir olmuştu yırtıklerım vardı plasentayı çıkardıktan sonra dikişlere başladı doktorum ben dikişi hissediyorum dedim doktorum 2 iğneyle zor uyuşturdu ama hala hafiften hissediyordum beni en çok zorlayan dikişti saat 1 35 ta doğurdum 2 de odama geçtim ağrılardan yemek yiyemedim sütüm yoktu bebeğim aç kaldı ilk bi kaç gün zor geçti sütüm yavaş yavaş geliyor mamaylada besliyorum dua edin bana sütüm çoğalsın bebeğim şimdi mışıl mışıl uyuyor bende iyileşiyorum yavaş yavaş uzun oldu hakkınızı helal edin sormak istedikleriniz varsa cevaplarım 😘❤️