EsilaErtugrul Kızlar adetime 6 gün kala yani dün tuvalete girdiğimde peçeteye pembe renkte kan geldi ve birdaha gelmedi. Bu yerleşme kanaması mı oluyor sizce dünden beri birdaha gelmedi kesildi
MihrAsk EsilaErtugrul aynısını bende yaşadım. Ertesi gün test yaptım ve çift çizgi vardı. Şuanda da 7 aylık olduk, inşallah gönlünüzdeki gibi olur dilerim 💐
Purpura26 EsilaErtugrul Olabilir canım erken gebelik testlerinden alıp bir bak. Ama yumurtlama zamanı beraberlik olduğunda da gelebiliyor leke
Neslihan1903 EsilaErtugrul evet olabilir benimde tam 6 gün kala gelmişti pembe kahverengi sadece bir kere gördüm 5 gün kala erken gebelik testi yaptım baya net pozitif çıktı 🤗 darısı başına inşallah ❤️
EsilaErtugrul MihrAsk siz kaç gün varken test yapmıştınız acaba benim bugünü saymazsak 4 gün kaldı adetime. Erken diye yapmak istemiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
MihrAsk EsilaErtugrul benimde bir hafta vardı regl dönemime hatta Ramazan ayının ilk günüydü lekeyi gördüm regl oldum sanıp şaşırmıştım neden bukadar erken diye. Lekenin devamı gelmeyince test yaptım ve çizgi göründü
Gkdmrtfnk EsilaErtugrul benim de adetime 6 gün kala kan gelmişti canım adet oldum sandım bir daha bi şey gelmedi sonra adet günümde test yaptım çift çizgi çıktı inşallah vardır 😊