Irmaktan Merhaba bayanlar 15 haftalık hamileyim bebeğin esi rahim duvarıma çok yakın olduğu icin doktorum beni Detaylı ultrasona Perinatoloji bölümüne yönlendirdi kaç haftalık yapılıyor bu konuyla ilgili bilginiz var mi.?
imren91 Irmaktan Doktor sıkıntılı gördüğü zaman hemen yönlendiriyor canım ayrıntılı bakılsın diye. Normalde 20-24 haftaları arası yapılıyor ayrıntılı. Ama senin durumun farklı
kadriye-dogukan2316 Irmaktan bende pazartesi günü perinatolojiye gidicem canım riskli gebeligim oldugu için ben 29 haftaligim
Happy-jr Irmaktan 20.haftada gittim kan uyuşmazlığı olduğu ocin özellikle perinatologa yonlendirildim
BedriyeBedriye05 Benimde 3 lü testte ntd degerim yüksek çıkmıştı perinatolojiye gittim .sadece daha detaylı bakıyolar haftası onemli degil bir aksilik durumunda detayli bakılsın diye yonlendiriyolar sadece umarım güzel haberler alın insallah
Happy-jr Irmaktan devlet Hastanesi’ne gidiyorsan ordan seni devletteki perinatologa gönderiyor ücret çıkıyor mu bilmiyorum.. ben özelde gittim 660tl😬