Selamm canımmlar bugün 11 günlük olduk ağrılarım iyice gecince doğum hikayemi yazmaya karar verdim hamileligim gayet sakin geçti hic yürüyüş yapma sansim olmadi ama her türlü ev isi yaptım hurma yedim hep normal istedim 40+2ydik ve 2 gün sonra esimi askere yollayacaktim oğlusumda hic gelmeye niyetli değildi doktorumuzla karar verdik suniyle getirtecektik oğlumu 7 bucuk saat fitille denendi sadece 2 cm açıklık oldu ve oglum düz olmasına ragmeb bi türlü kanala girmiyordu 7 bucuk saat boyunca gezdim squat yaptım kanala girsin diye ama o doğum seklini inatla kendisi belirledi bu arada inmemesinin sebebi pelvis kemigimde egrilik olabilirmiş doktorum bundan suphelendi 7 saatin sonunda artik eşim dayanamiyordu benimle ağlıyordu sanki o doğuracak gibi eli ayagi titriyordu annem kayinvaldem hepsi sezeryan ol demeye başladılar hatta en son kayınbabam aradi acı çekme kızım kestir aldir dedi 😄😄 sonra beni alip indirdiler ameliyathaneye spinal ignesini hafif karinca ısırığı gibi hissetim sonra dayanamam bakarım yukarıdan kendime diye korkup sakinlestirici istedim ve kafa leyla oldu bi ara kusacak gibi oldum sesim cikmiyodu onu hatırlıyorum birde oglumu üstten yüzüme koydular oda dudagimi emmeye başladı onu hatırlıyorum sonrasinda sanki 5 dk bile surmedi gibi dikme kısmı odama geldim 2 saatte Uysuklugm gecti ama agri kesici yapmadilar 4 5 saat o cok canimi yakti gaz sancisi karnimda gezdikce dikisim agriyordu baya sızlandim agri kesiciden sonra 1 saat olmadan kendim kalktim ayaga hasta bakıcı kizdi bana kendin yürüyemezsin otur diye ama çok iyiydim hatta gece kaynanami uyandrmadim bile oglumu kendim aldim kucağıma emzirdim altını degistirdim asiri asiri pozitif son dakika sürprizi bi doğum oldu yani okudugunuz icin teşekkür ederim rabbim tez zamanda evlatlarınıza kavuşmanızı nasip etsin🥰🥰🥰