kubra2608 Hilokee Ayda 1 gidiyordum 31 haftalık hamileyim şimdi doktorum sıklaştıraraz 15-20 güne 1 geleceksin artık dedi
Eeisitan Hilokee ayda bir gidiyordum bugün 32+3 deyim kontrole gittim 20 gün sonra tekrar çağırdı muhtemelen sonrasında da sıklaşacaktır.
Angelsmom Ayda 1 gidiyorum bu aydan sonra 15 günde bir gideceğiz. Son 2 hafta 2-3 güne bir nst ye çağıracak o şekilde ilerlemeyi düşünüyor doktorum
Hilokee Benimde eşim çok ısrar ediyor gidelim gidelim diye 🤔😃 1 hafta önce gittik 2 hafta sonra yine gidelim diyor
busbus35 Ayda bir gittim cnm ❤️ 32 den snra iki haftada bir cagiriorlar bu sefer önemli oluor gelişimi son haftalarda daha önem arz ediyor kilosu haftaya uygunmu kilosu suyu plasenta si bebek haftaya göre uyum sağlıyor mu bunlara daha çok bakılıyor
Beyzacemre 15 günde bir doktorum sürekkli beni 15 günde bir cAgriyor ama diğer hastaları 3 ve 4 haftada bı gidiyor
Elmaveannesi Hilokee 30 haftalik oldum ayda 1 gidiyorum ama bundan sonra 15 de 20de bir cagirir heralde
haziranin25i Hilokee ayda 1 gidiyorum elimde olsa her hafta giderim 🤗 hatta sağlık ocağında kalp atışını duyabilmeleri için bir alet var onu bile nereden temin ettiklerini sormak aklıma geldi ama insan çekiniyor 😂🌼
Beyzabyk haziranin25i eşim eve ultrason cihazı almayı bile düşündü bi ara 🤣🤣🤣 insan özlüyor ayda bir görünce 😂
haziranin25i Babymm sağlık ocağında tetanoz aşısı olmadan önce dinlediler 🤗 minnak birsey o bende olsaydı 7/24 dinlerdim galiba 🤗🤗👣👣