g-s-asaf Iyi aksamlar arkadaşlar bebegim 6+3 haftalik oldu ben hala gidemedim doktora randevuda 23 ekime buldum sadece sizce bi sorun olur mu siz kac haftada gittiniz doltora
Balapan g-s-asaf 6. Haftadan 8. Haftaya kadar gidilmesi gerekiyor ilk randevu için. Daha öncede gidebilirsiniz ama kese yada bebek görülmez.6. Haftada kese 7. /8. Haftada kalp atışı görülür genelde. Bu haftalarda folikasit başlatacak doktorunuz.
Rumeysagnc g-s-asaf yani gitmen gerekiyor canım ben 5+6 yım salı günü 2. Kez gideceğim ilaç alsaydın folik asit o işk aylarda kullanılıyor zaten doktor hemen veriyor gittiğin Gibi
gmzcvk g-s-asaf 5haftalikken kesemi, 8 haftalikken tekrar cagirip kalp atisini duymustuk.. en gec 8de gitmelisin bence de
Oznuryener19 g-s-asaf Folik asite başlamanız gerekiyor eczaneden alıp başlayın bence doktora da en yakın zaman da gidin
YNB Ben çok erken öğrendim ama bu haftada gitmen lazım.kese kalp atışı ve büyümesine bakarlar ve ilaca başlamalısın canim
Serrax Folik asit kullanıyorsanız ve kanama lekelenme yoksa erken gitmenin bir anlamı yok. Zaman geçmek bilmiyor sonra. 23 ü ne 2 hafta var 8 haftadayken gitmiş oluyorsun her şeyini öğrenir gelirsin daha iyi bence. Kalp atışını da duyarsın
g-s-asaf Folis asit iciyorum zaten hamile kalmadan once baslamistim 2. Bebek oldugu icin biliyorum icildigini randevuda en erken o zamana bulduk birazda gitmisken kalp atisinida duyarim dedim cunku randevu almak cok zor
Myssr g-s-asaf folik asite başla hemen. Bana da 6 da gel demişti şansıma bulmuştm randevu gttim. 23 ekim biraz geç gibi ama sıkıntı olmaz sanırım