bebegim_28 gamzecee 2 düşük yaptım pıhtılaşma varmış 3 de iğneye ecopirin hapına başladım çok şükür 35 haftalık olduk rabbim sağlıkla hayırla versin inşallah 🤲🤲
Denizsu21 gamzecee benim bi kızim var kızimdan sonra 3 duşugum oldu çok skr şuan hamileyim 11 hftalık her gun gobege igne fitil ve coraspin kullanıyorum
gamzecee bebegim_28 bebegim_28 insallah bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz 🙏 bunu ogrenebilmek icin test yaptirdiniz degilmi
Denizsu21 bebegim_28 merhaba seninle ayni durumu yaşıyoruz ben şuan 11 haftalıgın her igne yaptigimda cnm çıkıyor ne zmna kdr igne yapmaya devam edecegim
bebegim_28 gamzecee evet tıp fakültesine gittik devlet hastaneleri yapmıyor eğitim araştırma yada tıp fakültesinde genetik bölümüne gittik önce kadın doğumcu gördü o yönlendirdi bizi 😊
gamzecee bebegim_28 bende covid var diye ozel hastaneye sordum orada bizde yapabiliyoruz dedi bende kendi doktoruma sorup ona gore karar verecem ozel yada arastirmaya cevaplariniz icin tesekkur ederim 🙏
bebegim_28 gamzecee rica ederm canım 😊 ama özele gitme boşuna gereksiz para bi de genetik testi var ama fakültede bize 8 9 ay sonrasına gün verdiler ama bu genetik bölümünde sadece pıhtılaşmaya bakıyorlar Siz bi prof dan rabdevu alın pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum diyin o sizi yönlendirir zaten
gamzecee bebegim_28 aynen canim bir bakayim fiyat arastirmasi yapayim ona gore genetik teste sadece kanmi aliniyir yoksa baska bir islem yapiyirlarmi canim
bebegim_28 gamzecee genetik yaptırmadık biz şubat ayında gitmiştik Ekim ayına yani bu aya verdiler randevuyu o ay meğer bende hamile kalmışım 🙈 gitmedik bizde sadece pıhtılaşma testi yapıldı kan alındı eşimden de aldılar ama niye aldılar bilmiyoruz 🤷♀️
Mfyy Benimde 3 kimyasalım var doktor rahim filmi istedi bu ay düşük yaşadım önümüzde ki ay regl döneminden sonra çektirecem inşallah rahim filminden sonra hamile kalan çok olmuş bizimki de bir umut 🤲
gamzecee Mfyy aynen genelde kaliniyormus yotubede dr. Kağan kocatepe var onu izleyip bilgi alabilirsiniz cok ic ferahlatiyor videolari
gamzecee Mfyy sizedemi uzak bir tarihe verdiler randevuyu banada doktor 1 ay sonra gideceksin arastirmaya dedi siz hangi sehir acaba
Mfyy gamzecee İstanbuldayım bu çarşamba gününe randevu almıştım 2 hafta önceden ama gidemicem sanırım
bebegim_28 Denizsu21 sanırım doğuma kadar şuan 35 haftalık oldum hala kullanıyorum canım aslında o haftalarda bana zor gelmiyordu canım çok yanmıyordu şimdilerde zor gelmeye başladı artık ama doğuma kadar vurulacaz diye biliyorum 😐