ayminaninannesi Arkadaşlar birşey sorucam doktor bey keseyi gormeye gidecegimde idrara biraz sıkışık gel demisti beta hcg 3228 di adete gore 5 haftaliksin dedi ama ultrasyona gore 4+6 haftalıksin dedi geç döllenme olabilir dedi kese kucuk suan dedi 3 hafta sonra gel dedi kalp atışlarını duyalım bebeğe bakalım dedi yerlesme kanamasi olabilir bu haftalar da dedi ama idrara sıkışık gel demedi size üç sorum var 1)kalp atışı duymaya giderken idrara sıkışık gideyimmi tekrar? 2) bir hafta geriden gelmesi sorun olabilirmi ?kafam karıştı 3) Yerleşme kanaması olmadi ve ben çok tedirginim herkeste oluyormu bu kanama ?
minnakmina ayminaninannesi kalp atışı için sıkışık gitmeye gerek yok yerleşme kanaması herkeste olmaz benimkide 1 hafta geriden geliyor sorun olmuyor doktorunuz adet tarihinizi degiştirebilir geç döllenmeden dolayı
Cicilibicili ayminaninannesi merhaba canım, 1-ilk haftalarda özellikle keseyi görebilmek için sıkışık gel diyorlar ama artık ne güzel ki kesen görülmüş sıkışık gitmene gerek yok. Zaten gittiğin zaman daha da büyümüş olucak. 2- Bu haftalarda geride ileride olma durumları görülüyor. Benim de 1 hafta gerideydi sonra sat tarihinle uyumlu hale geliyor bebek yakalıyor yani. 3-Yerleşme kanaması olmak zorunda değil. Doktorun sadece olasılıktan bahsetmiş sana. Hani lekelenme durumu olursa korkmaman için. 💕
Yenianne001 ayminaninannesi canım öncelikle telaşlanma 1 en geç 2 haftaya tamamen toparlıyor. Aç gitme
Gaye5678 ayminaninannesi ben anlamadim simdi burada korkulacak ne var bende telaslanmali miyim ? Cunku bende bugun doktora gittim ayni bana da keseye gore 4+6 haftaliksin dedi adetime gore 5+2 haftaligim. Gec dollenme falanda demedi 2 hafta sonra kalp atisini dinlemeye cagirdi.
Bireylulmasali 1.idrara sıkışık gitmiştim ben canım, 2.kesem çok minikti ama korkutucu bir şey söylemedi bana geriden gelmesi normal canım ilerleyen haftalarda önden bile gidebilir. 3.yerleşme lekesi herkeste olmaz ☺️
ayminaninannesi Gaye5678 benide aynı cnm korku aldı ama bak arkadaşlar korkulcak birşey yok diyor doktor baana geç döllenme olabilir dedi korkulcak birşey yok dedi yinede kafama takıldığı için sormak istedim burda
Gaye5678 ayminaninannesi benim daha once dusugum var birde yiyecek ekmegi varsa gelir yavrum. Ilkinde cok paniktim simdi daha rahatim galiba hersey allahtan rabbim korur.