Nurfatma1310 Kızlar bugün gebeliğimin 5. Ayina yeni girdim hastaneye gittim bugün doktorum devit-3 damla verdi günde 1 kez 7 damla ağızdan yazıyor reçetede nasıl kullandiniz siz kullanan varmı annem suyun içine damlat öyle iç dedi allah aşkına bir akıl verin
izmirlih35 Nurfatma1310 canın bende o aylarda başladım. Başlarda bir yudum suya 3 damla demişti doktor. Şimdilerde bir ekmeğe 2-3 damla famlatoyprım. Direk ağza alanda var ama su yada ekmekle olursa dha rahat edersin
mlsmrtgl Nurfatma1310 Ekmeğin üzerine damlatıyorum. Sıvı ile değil daha çok katı besin ile alınması tavsiye ediliyor
Bsraytkn Nurfatma1310 canım benim doktorum salatana damlatabilirsin demişti bende ya salataya ya da yoğurda damlatıyorum
Nurfatma1310 eomeoni küçücük şişe 2 defa kullansam biter zaten demir eksikliğim vardı ilaçlarımı hamile olduğumu öğrenince bıraktım
Nurfatma1310 elisaninannesii birşey demedi bana damla yaZıcam dedi bende ne damlası nasıl kullanıcam dedim yazıyorum ayrıntılı dedi bende tamam dedim kutusu geldi eczaci 7 damla günde 1 yazmış
zepbjk Nurfatma1310 Ben uzun zamandır kullanıyorum suya damlatarak içebilirsin :) mide bulandırırsa bi parça ekmeğe damlatıpta yiyebilirsin de denmişti. Bi kere su bulamadım ağzıma direk damlattım 😂 yeter ki vücuduna girsin