Munzevi1 Hanımlar bastıranınız oldu mu bir yan etkisini gördünüz mü bugün sancı şikayetimle gittim açıklık var mı diye alttan baktı kasıklarım çok ağrıdı dua istiyorum sizden .
MystryYYy Munzevi1 20 hfta 4 günlük ken detaylida serklaj dikisime vajinal ultrsnla bakti perinatlg . Zarari yok burdan daha net goruruz dedi bna. İnsallah cabucak gecer cnm
Minikjelibonum Munzevi1 bn 18. Haftadayım hep alttan bakılıyor. Riskli bi gebeyim kontrol etmek zorunda doktorum
kuzucugum Munzevi1 👋öncelikle merhaba ben 30.haftada agrım var diye gittim alttan bakıldı 16.haftada bakılmıştı korkmana gerek yok kendini rahat bırak düşünme derim ben 🥰🥰🙏🙏
Munzevi1 Minikjelibonum kasıklarınız ağrıdı mı benim çok ağrıdı çok korktum bi de kanama başladı düşük oldu diyenleri okuyunca çok korktum
Munzevi1 kuzucugum yok şuanda yok benim başkalarının başına gelenleri okudum ultrasondan sonra kanamam başladı düşük oldu vs diye bende çok korktum panik atak var zaten 🤦🏼♀️
kuzucugum Munzevi1 suan yoksa dinlen ayaklarını havaya kaldır uzan düşünme devam ederse doktora git hemen hiç bekleme garantıye al 👍
Mervetekmn Munzevi1 birşey olmaz merak etme benım hep alttan baktılar genelde sorunda yaşamadım o yanlış bişey zaten Altan bakmak sakıncalı dıye öyle bısey yok öyle olsa bıle bıle bakmazlar hüçbirşey olmuyor çevrendede çok öyle sureklı hamıle olup Muayeane olan