Jdiebsh Mybabyizmir ben 23+5im 64le hamile kaldim 59a dustum suan 63um almaya basladim geri bundan sonra daha cok alirim heralde
aylinsss Mybabyizmir kusma bulantı hiç yaşamadım 22 haftalığım 2.5 kilo anca almışımdır iştahda değişiklik yok baştan beri tatlıda hiç aramıyorum tam seyrinde gidiyorum şuan doktor maksimum 10 alırsın bu gidişle dedi o da ideal dedi 45 ile hamile kaldım çünkü zayıftım
aezgi 17 .18.haftada başamıstım su an 27+5 oldum 53 le hamile kalmıstım 59 olmusum 20 den sonra hızlanıyor ama
kubuduru KubosM benim de azaldı ama acıkınca birşey yemezsem hemen bulanıyor birşeyler yiyecek iştahımda olmadıgı için çekiyorm o bulantıyı
Ght Hiç iştahım yoktu ilk zamanlar 5.5,kilo verdim 22+2deyim daha almadım tatlı yiyemiyorum iştahım açıldı ama almadim daha ama başlıyormuş bu zamanlarda bakalim
eskuy Mybabyizmir ben ilk hamileliğimde ilk üç ay 12 kilo falan almıştım 🥳 bu sefer emziriyorum bir yandan 14 haftalığım hiç almadım 😎
nagsal-48 13.ve 14.haftadan itibaren ilk 3 ay pek bir şey yiyemedim hatta 1 kilo falan vermiştim ilk 3 ayda 20 erden sonra da daha hızlı kilo almaya başladım su an 33+6 dayım hemen hemen her haft alıyorum gibi 500 gr da olsa su ana kadar da 8,9 kilo aldım
kubuduru KubosM ay canım son bi soru ağzındaki tat normal mi ben ne yersem yiyeyim 5 dakka sonra ağzımda hafif aci bi tat kalıyor