Miriko Kızlar aşağıya fotosunu atıyorum 8. Haftada kese içinde bebeğin haricinde başka birşey daha göründü. Doktorum ne olduğunu bilemedi. Sorun yok bebeğin gelişimi iyi dedi ama ben yine de ne olduğunu merak ediyorum. Alttaki bebiş üstteki muamma
meldem Miriko kese icinde kanama olabilir bende kese disinda kanama vardi idrar yoluyla attim ayni ulturasondaki gibiydi sekli sen 3 ay hareketlerine cok dikkat et
Miriko birtosbikannesi gelişmemiş ikiz olabilir dedi ama iki hafta önce tek bebek görünüyordu görünmesi lazım dedi. Kese içinde kist olur mu olursa geçermi ya.
Miriko Rumeysagnc hayır girmedim. Zaten yaklaşık 3 haftadır kahverengi lekelenmem var onunda nedeni belli değil. Ondan dolayı riske atmak istemedik hiç canım
Miriko Rumeysagnc doktorumda olabilir dedi ama görmeliydik önceki muayenede de dedi. Zaten öyleyse Zamanla kaybolacaktır herhalde dimi çünkü kalp atışı yok bebek şekli de yok onda
Miriko Arasarzu işte kanama alanları hep kesenin dışında ya da ikinci kese gibi görünen yerlerde oluyo. Benimki tek kese ve o herneyse kesenin içinde
Miriko Arasarzu doktorum ne olduğu konusunda net birşey söylemedi canım. Önemli değil bebeğin gelişimi iyi dedi. 2 hafta sonra yine göreyim dedi o kadar
Miriko meldem tamam canım çok teşekkür ederim. Bol bol istirahat ediyorum zaten inşallah bir sonraki kontrolde hiçbirşey kalmaz
melegegebe Senanurrr canim cok zor ama imkansiz değil . insanlar içine bosaliyor yumurtlama zamani ozaman bile kalinmayabiliyor . Ama Allah’ın emri olursa diyecek bir söz yok.
melegegebe Senanurrr diyorum ya canim sana olmaz imkansiz desem Allaha büyük konuşmuş olurum . Ama cok zor bir ihtimal bu bahsettigin . Bence icin rahat olsun .