Elifyali Sizce isimlerin anlamı önemli mi… Yani anlamı beğeniyoruz mesela işte… isimliler hep yaramz, … İsimliler çok sessiz oluyor falan diyorlar…Ben herkes aynı değildir die düşünüyorum…
Fatmamuduk Elifyali Anlamı güzel olsa da kuzu bazı isimlerin isim karakteri olurmuş o yüzden öyle şeyler deniyor misal; Efe ismi tek konulursa yaramaz olurmuş ama iki isim dengelermiş, bilgim bu kadar benimde Doğruluğu ne derece bilemem ama
Zeynep-aa Elifyali isim sirayet ediyor gerçekten dikkatli seçmek lazım. Hem bu dünya hemde ahiret için. Ebced değerlerine bakarak da seçilirse daha iyi olur. Anlamı yücelik kibir böbürlenme ateş şarap gibi şeyler olmamalımış. Önce baba sonra anne sorguya çekilirmiş çocuğun isminin anlamı kötü ise.İsim konusunda baya bir araştırma yaptık eşimle videolar yazılar herşeye baktık baya iyi seçmek gerek
Elifyali Bebislerimiz bnde öyle düşünyrm 🤣 a sessiz die benm ki de sessz olmz galiba o isimlerin hepsi bir değildir…
Elifyali tubik_ herkesin düşüncesi farklı tabiki saygı duyuyorum… Ama mesela elifler sessz derler ama ben çok konuşurum… 🙈Bence herkes bir olmuyo sanki.. içime sinen ismi değiştirmek istemyrm bebeğimn.
Elifyali Zeynep-aa Hım anladım….Yani tabiki bende anlamına özen gösteriyorum… Ama ayselerin(ismi ölesine örnek yazdim) hepsi sessz iicne kapanık die mesela benm kızm da öle olmaz die düşünyrm…
Zeynep-aa Elifyali ayşeler böyledir fatma lar böyledir kanısı doğru değil yani o tabuyu yıkanlarda var mutlaka nasıl yetiştirildiğiyle yetişdiğiyle de alakalı bence biraz
Gamze08 Elifyali bebeklere Güzel anlamlı da hoş olan bir isim vermek önemli. Mesela Kalkıpda bebeğe ateş 🔥 ismi vermek Bence hem saçma hemde Kötü Ha bazıları ister koyar kendi tercihleri ama bu devirde Moda olmuş Herkes mila illa bula ida Lila abudik isimler Bilmem 🤷🏻♀️ tuhaf herkesin kendi tercihi ama isim de önemli
Deletedmom382 Elifyali bu sahistan sahisa degisir evet insanlar isimlerinin anlamini tasirlar ama şöyle de bir şey var ebced hesabi goz onune alinir burada ve bu yapilirken sadece isim degil soyisiminde etkisi cok fazladir. O yuzden cocugunuza vereceginiz isim bir baska cocukta cok yaramaz haylaz bir yapi olustururken diger bir cocukta sakin sessiz bir yapi olusturur. (Tabiki anne babanin sakinligi vs de onemli gende etki ediyor sonucta ama isim de cok onemli bence)