melmural Merhaba anne ve anne adayları doğal yöntemlerle idrar yolu enfeksiyonu su hariç neyle geçer?
Nida_Y melmural yani birkaç metod var ama hamilelikle beraber kullanılmayacak bitkiler o yüzden hiç yazmayayım
baharbalkann melmural eger ciddiyse antibiyotik kullanın tabi doktor kontrolünde, şu anda ben aynı sorunu yaşıyorum ve antibiyotik içiyorum amniyon sıvısını etkileyebiliyo çünkü 😔
SeldaSngl Hamilelikte doğal olarak yapılabilecek tek şey boolll boolll su ve çamaşır temizliği diye biliyorum diğer bazı bitki çayları sirke vs. Bebeğe zarar verir
Mucizeninannesi07 Deletedmom95 kzlck suyu doktorum kan sulandırır .gebelere önermem demisti.doktorunuza danışmadan içmeyin
flowermom_12 Bol su ve kızılcık suyu.Kızılcık semt pazarlarında da satılır.Kaynatıp kendiniz yapabilirsiniz.Hazır kızılcık özünü,suyunu satan aktarlar da mevcut ya da internetten de alabilirsiniz.
Mucizeninannesi07 Deletedmom95 normalde cok faydalı zaten enfeksiyonada iyi geliyo ama gebelikte önrilmiyomuş kan sulandırıcı özelliği varmş.
Ecmelbeyza melmural mesaneni resmen yıkaman lazım suyla çok iç su . Su mikrobu alır götürür bayağ etkili .
Emineesen melmural maydanozu bu tencerede kaynat başka bir yere boşalt sicak sicak buharinda tut kendini yani vajinani o enfeksiyon akacak icinden
Guni1- Emineesen yalnız maydonuzun söktürücü antioksidan özelliği var hamileler yemesin bile denir. Bu önerdiğiniz hamilelikte kullanmak ne kadar doğru??