Cnsugur Sevgipitircigim valla canım annem almış bana ama herkes şoktakinden daha kaliteli diyo sert olduğu için bende anlamıyorum ilk gebeliğim 🤷♀️
aylinsss Sevgipitircigim şokdakinin dış kumaşı baya kaliteliydi bimdeki kötüydü şok a göre bimdeki biraz daha sertti şoktakine göre sert iyi diyenler olmuş ben çok bi fark olduğunu düşünmüyorum belki hiç kullanmayacaz bakalım
Sevgipitircigim Cnsugur bende dün kullanmaya başladım emin olamadım ama gerçekten de güzelmiş kullanışlı yani ☺️
gamzetahsin bnde aldim kumasini falan cok begendim ama daha kullandim herkes tavsiye ediyor alinmasii lzm diye aldim artik😊
Edsn Ben A101 dekini almıştım iyi ki almışım dedim bebeğim doğunca beşiğin içine onu koyduk sonra salona yanımızda yine reflü yatağında uyuyor çok kullanışlı sağlık açısından da çok faydası var
Emel0108 Bende aldım çok kullanışlı çok beğendim hem bebek kustuğunda boğulma tehlıkedı çok azalıyo hemde yatagın içinde heryere taşı 👍🏻🙂
Evlatkokusu3421 Kızlar ben e bebekten aldım zaten içindeki sünger kısım sert olur bebekler omur kemikleri sekli değişmesin diye sert olur yumuşak olursa sağlık açısından zararlı