Dolunayyy Ecmelbeyza ne kadarlık acaba bu görüntüsü? Rabbim hayırlı sağlıklı imanlica heryeri düzgünce kucağımiza almak nasip etsin hepimize insaAllah 🤲🤲
Iraz Ecmelbeyza erkek gibi sanki canım ya erkekler böyle heryeri belli oluyor birde kızlarda sanki boyun ayrık duruyor gbime geliyor Rabbim bilir tabi Allah gönlüne göre versin
Iraz Ecmelbeyza haftası büyük ise kızda olabilir ama bilmiorum bir yandan da com tagli Allah size bağışlasın kız gbi de durmuyor degil
Ecmelbeyza ecembugra53 evet inşallah tamam yazarım ya ben kız çocuğuna ayrı bi zaafım var çok tatlı oluyorlar ama erkek olursa da tabi başımızın üstüne 😅kız kıyafetlerine bakmaktan gözüm bozulacak 😍
ecembugra53 Ecmelbeyza sağlıklı olsun da canım 😊🥰 benim de oğlusum olacak son zamanlarım bekliyoruz heran gelebilir
Ecmelbeyza İnşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar hepimizin bebişleri . Hele bu kadar zaman sonra oldu hiç hiç önemi yok cinsiyetin ama meraktan ölücem kızlar 😅🥰🥰🐣
Ecmelbeyza Rumeysagnc 🤭ben orayı yuvarlak görüyom nedense 🤣baka baka artık kafayı yedim 😊tamam teşekkür ederim dönerim size de inşallah
Ecmelbeyza Denizdeniz123 Bidaha girdim açıldı 😊ay bence bu erkek . orda altta bi çıkıntı var Yukarı doğru .
Iraz Denizdeniz123 bana aşırı erkek gbi geldi çıkıntı var ve vücut yapısı benziyor sanki canım Allah gönlüne göre versin