Dgnyagli Hatice1212 allahım analı babalı büyütsün bebişinizi 🙏 bizimkinde sağlıkla kolaylıkla gelir inşallah ❤️
Glshhrn Hatice1212 anladım renksizmiydi peki akıntı benim su gibi geliyor bazen beyaz pütürlü gibi ama çok değil
Ayten1994 Hatice1212 masAllah canim..hayrini gor.anali balai buyusun inseAllah..Allah nazarlardan korusun amin.
MiasMom Hatice1212 yaa çok şükür kavuşmuşsun bebişine Allah sağlık ve uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah 🙏🥰 ben daha 7 haftalığım nasıl geçecek bilmiyorum inşallah hemen geçer de kavuşuruz darısı bana ve tüm anne adaylarına 🙏🥰
Duygu4216 Hatice1212 sezeryandan çok korkuyorum epidural mi spiral mi uyuşturuldunuz acaba dokunuşları dahi hissetmek istemiyorum acı veya dokunuş hissettiniz mi😔😔
Sibel1907 Merhaba benimde şuanlık normal gözüküyor ama çok korkuyorum normal doğumdan çevremdeki insanlar allah kurtarsın diyorlar belki iyi birşeyler diyorlardır ama öyle deyince daha çok korkuyorum ilK hamileliğim Şuan 35+6 az kaldı ne yapmam lazım :(
Duygu4216 Sibel1907 aynı gündeyiz ben de sezeryandan çok korkuyorum ama eşim normal doğum yapmamı istemiyor sıfır risk olsun diyor normal doğumu doktorunuz ve eşiniz desteklemiyorsa ne güzel o da korkacak bir şey yok