Bebekbekliyoruz Kızlar kaç haftalık hamileyken alışverişe başladınız ve neler aldınız biz 23+5 olduk zıbın pijama biberon falan almaya basladim erken mi sizce..
Burciin19 Bebekbekliyoruz valla bende 23 haftalığım çok az eksiği kaldı dayanamıyorum bekleyemıyorum hem birden alınca daha çok masraf olmuş gibi geliyor parça parça zorlamıyor🙃
Mimartezeanne Kahramankentli bende 18. Haftadayım odası tamam eşyaları da baya alıyorum ben😅 erken diyorlar ama toplu almaktan daha iyi bence parça parça almak bazen para birikmiyor Çünkü
forever23 Bebekbekliyoruz 23 bizde sadece annem bir şeyler aldı ben bekliyorum.30 hafta olsun Allah’ın izniyle o zaman alırım 😇
Dumannn Bebekbekliyoruz istersen birkac hafta daha bekleyebilirsin. Ama indirime filan giren birsey olursa almalisin. Birde en guzeli para biriktirmek. Toplu alisverislerde cok iyi oluyor🥰🥰
busrasevim Bebekbekliyoruz 26+4üm sadece annemin aldığı bikaç kıyafet ve battaniye var biz 30u bekliyoruz başlamak için sabırsızlıkla hemde😍
Beyza_yzk Bebekbekliyoruz Bebekbekliyoruz Bende 27+2 haftalığım 21 den sonra indirimden öyle 2 3 parça birşeyler aldım ama asıl alışveriş Ekim sonunda olacak inşallah
eda_aras01 Bebekbekliyoruz 27 haftalığız odası park beşik montesseri ranza dolabı şifonyeri kıyafetleri bebek arabası küvet seti puset herşeyi hazır prensesimizi beklemek kaldı geriye 😊😊
Cemrenur Bebekbekliyoruz kiz ben 8 haftalikken başladım. Inan o kadar kolay oldu ki maddi açıdan da zorlamadı. Hemen başlamalısın çünkü asla bitmiyor ha çeyiz düzmek ha bebek alışverişi aynı valla🤦♀️
Simge16 🙈 öğrendiğimden beri indirimden ne yakalıyorsam alıyorum geçen hafta cinsiyetini öğrendim artık kıyafetlere geçiş yaptım henüz 13+4 üm ve çok sabırsızım🤣
19231923 Bebekbekliyoruz ben ayrıntılı ultrasondan sonra almaya başladım birazda bütçe meselesi ben aylara böldüm anca bitçek son ayımda ama durumun iyiyse bi kerede bile alırsın hepsini
Nurunsl Kızlar :) özellikle çok erken alışverişe başlayanlar hiç korkmadınız mı daha erken ya bişey olursa diye? Benm endişem bu açıkçası uzun bir yol hamilelik ne olacağı belli değil🙏🏼 24 haftalığım 5-6 tane kıyafeti var daha o kadar. Onuda bugün aldım
sedabudak Nurunsl ya birşey olursa diye bekleme düşüncesi bana doğru gelmiyor şahsen🙄 yani o endişeyle hamileliği sürdürmekte psikoloji ve stres açısından iyi değil. Ben ilk bebek arabasını aldım istediğim bebek arabası baya indirime girmişti. 22 haftalıktım o zaman şimdi 31+4üm bi kaç şey dışında herşeyimi tamamladım.