Mmrv00 Cok kullanışlı gözüküyor bayildik🌸 arayanlara fikir olsun dedim.baby plus safe side anne yani besik.
Birgul Mmrv00 bende ebebekte bunlara baktım cok kullanışlı gözüküyor ne kadara aldınız sizde ordan mı aldınız güle güle hayırla kullanın inşallah 🥰
Hayriye1410 Mmrv00 hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah 😇 ne kadar zaman için bunu düşünüyorsunuz acaba kaç aya kadar? Ben çok kararsizim anne yanı istiyorum ama 2 3 sene de kullansın istiyorum bu küçüğe benziyor
Emrasf Mmrv00 bende bundan aldım kullanıyorum ama bebeğim bunda yatmak istemiyo pusette daha rahat ediyo galiba daha uzun süre uyuyo ama çok kullanışlı keşke bebeğim ytsa bunda
Mmrv00 Birgul Anne18 E bebekten 700 liraya.Bu arada tercih ederseniz dolap uygulamasinda herkes satiyor bunlardan 300-400 liraya.Cogu 6-7 ay kullanilmis.Benim oradan tanidiklarim var memnun kaldilar
Mmrv00 Hayriye1410 bunun aynisini benim arkadasim 12-13 ay kadar kullandi.bebekten bebege degisir ama 2-3 sene kullanmak istiyorsaniz park yatak bakin.Ben 1 sene odasinda yatirmak istedigim icin bundan tercih ettim