Tugceince Bebişin hareketlerini hissediyorum24 haftalığız ancak çok sık değil ne zaman sıklaşır bu hareketler . Birde tam hareket etti derken eşimin elini karnıma koyuyorum hareket etmiyor 😁 eşimde sana öyle geliyor hareket etmiyor diyor 🙀🤔😄
delettdmom66 Tugceince parmaginla hafif hafif dürt bn öyle yapiyodum hareket ediyodu eşmde 22 de hissetmisti bnm
Ceylan12 Tugceince cnm bu gunleri mumla arican ben 31 benim ucuyo resmen karnimda savas var sanki sabah 5 de tekmekleriyle uyaniyom 😁 bazen cok hareket etinde korkuyom cikacak simdi diye ama cok guzel bir duygu 😍❤❤
Cananhafsa Tugceince aynı benim durumum canım 😂 bende 24. Haftadayım 1 haftadır hissetmeye başladım oda çok nadir bu gün doktor kontrolüm vardı baktı doktor çok hareketli dedi ben Şok😅 hissetmiyorum dedim doktorum çok ilginç ama nasıl hissetmiyorsun dedi baksana kıpır kıpır dedi ciddende ultrasonda baktım tekme üstüne tekme atıyo ama bende tık yok doktor güldü hatta bu bir sıkıntı değil dedi 😂😂
Tugceince Ceylan12 allah herkese nasip etsin inşallah uçan tekmeler için 30. Haftaya kadar bekliyomuyuz😂
Naciye89 Bende tam burda diyorum eşime gösteriyorum 😂duruyor ozmn😂 simdi steteskop buldm onla dinletecegim😂23.hf biz de ☺