Bernaaa33 Anneler 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ☺️ Beta hcg 156 çıktı sizce iyimi hekimimiz salı günü tekrar bakalım dedi dayanamadım sormak istedim
my_baby Bernaaa33 evt canim gunde 2kat artmasi lazim saglikli olabilmesi icin gayet guzel insallah artisida guzel olur
Bernaaa33 S_inem kaç haftalık oluyor peki uygulamadan bakıyorum ama 6 hafta yazıyo o kadar varmıdır şaşırıyorum 🤔
S_inem Bernaaa33 ona bakılırsa benimki 4 yaziyo uygulamada ama 2 hafyalikti ve şuan bebeğim rahim duvarına tutunamadigi için düşük yaptim sende kendine çok dikkat et 20 hafta senin için çok onemli
Nuray23 Bernaaa33 canim betaya gore hesap yapma direk son adet tarihinden hesapla 😊 ben adete 5 gun kala ogrendim beta 763 tu. Adete gore 4 haftalikti ultrasonda da ayni gorundu.
MerveRt Arslnyldz Bernaaa33 6 hafta olması mümkün değil ben 6 haftalıkken 1210 du hcg değerim. Görünüşe göre baya yeni bebiş 😊😇
Bernaaa33 Arslnyldz bende düşünmüyorum 6 haftalık olduğunu beta hcg hesaplaması yapınca sonuç öyle çıkıyor 🤔
Bernaaa33 S_inem öylemiii 😞üzüldüm gerçekten. inşallah sağlıklı bir evladınız olur. Doğru söylüyorsun çok dikkat etmek lazım
Bernaaa33 my_baby inşallah artar ya tedirginim bende salı günü aile hekimim tekrar kandan bakacak beta ya bakalım kaç olacak ☺️
Bernaaa33 my_baby inşallah artar evet heyecanlıyım sadece ☺️ Aile hekimi mi yoksa doktor mu baktı acaba ?