htcedgn Meleg tansiyon probleminiz yoksa günde 2 tane içebilirsiniz🌸 ben beypazarını içiyorum genelde, mineral oranı yüksek
Ronyaseda Meleg magnezyum için iyi olabilir ama bebeği şişiriyor o yüzden bebeğin kilolu olduğunu düşünüyorsun ben maden suyunu bıraktım normal kilosuna düştü
minnakmina Meleg sarıkızı tercih etmek daha dogru digerlerinin içinde çok daha fazla sodyum var sarıkız onlara göre daha az sodyum içeriyor
Kahramankentli minnakmina sarıkızı içince çamaşır suyu içmiş gibi oluyorum Beypazarı ile arasında ciddi bi tat farkı var
Kahramankentli Ben en çok Beypazarı’nı beğeniyorum şu an 16 haftalığım akşam yemekten 1-2 saat sonra içiyorum baya rahatlatıyor beni her akşam içiyorum mutlaka 👌
Meleg Kahramankentli Kahramankentli akşam yemekten bir iki saat sonra içmek sanırım doğru olan bir diyetisyen sayfasında magnezyum takviyesinin o zman alınması gerektiğini görmüştüm maden suyu takvıye değil ama yine de içeriğinde magnezyum var
Esila1716 Meleg ben günlük iki şişe içiyorum doktorumda tavsiye etti ya sırma yada Beypazarı içiyorum
Mgersn Meleg bende hergün içiyorum 1 şişe magnezyum açısından içilmesi gerekiyor Beypazarı bulamıyorum onun için sarıkız içiyorum