Diilekk19 6 aylık hamileyim hamileliğimin başından beri sırt bel ve karın ağrım var ama 4 aydan sonra azalmıştı 2 gündür sırtım ve belim ağrıyor normal mi yoksa erken doğum riski mi anlayamadım başına böyle bi şey gelen var mı
HamzaMoms Diilekk19 7 aylık olduk 1 aydır sabahları dayak yemiş gibi ağrılarla uyanıyorum sırtım belim fena halde ve son 1 haftadır bel boşluğum kitlencekmişte kitlenemiyormuş gibi allah yardımcımz olsun hepsi normal bir durum magnezyum içemesem daha kötü olurmuşum
Esoo0698 Diilekk19 Bende 5 aylığım bende aynıyım ya gece sağa dön sola dön belim ayrılıyor sanki ama normalmiş😊
Inci20192021 Diilekk19 Böyle emzirme yastiklari var benimde bellim agriyodu azaliyor bell agrisi. Fazla ayakta kalma cok dinlen
Diilekk19 Bebislerimiz agrım olunca korkmaya başladım bende erken falan doğururum diye hep bir tedirginlik sağ sağlim doğursaydık bi 🙏
Diilekk19 HamzaMoms bende hamileliğimin başından beri mağnezyumla duruyorum ve korkuyorum erken doğar diye fazla yürüsem bacaklarım ağrıyor o yüzden tedirgin oldum
Diilekk19 Esoo0698 doğum sancısı nasıl bi şey bilmiyorum doğuruyorum sanıyorum korkuyorum 😁 bazen fazla oluyor da
YenidenAnneOlmak Diilekk19 24 haftalığım dün çok yürümüştüm bugün bel ağrım oldu. Fazla hareket etkiliyor olabilir.
Diilekk19 Esoo0698 erken diye korkuyorum normal bi hamilelik geçirmedim ondan sanırım sürekli ağrılar kanamalar