Betulll11 KardelenYB Doktor kendisi demedi ki başka bir doktora git diye. Ben kendim dikkat edeyim dedim tamam dedi. Peki dahiliye mi endokrinoloji mi yoksa diyetisyen mi kime gideyim ?
KardelenYB Betulll11 doktorun yönlendirsin canım aynı hastanedeki en doğru doktor endokrin doktoru normalde ama dahiliye de olabiliyor seke dolduğu ıcın söyle yani beni yönlendirmediniz ne yapmam lazım yüksek çıkıyor şekerim diye belirt kaçıncı haftadasın şuan
KardelenYB Betulll11 aynen ihmal etme canım şeker önemli bebek ya gelişim geriliği yaşıyor yada önden gitme problemi bazen de su fazlalığı problemi Önlem almak lazım
Nuris90 Kizlar gebelik sekerimde 1. Saat 2. Saatten daha değerli. 140 altinda olmalı. 2. Saatte 120 altında olmalı 1. Saatte bakmayi unuttuysanız 2 de fikir verir ama gerek seferinde önemli olan 1. Saattir. Bu kesin bilgi.
Betulll11 KardelenYB Bu sebepten mi bilmiyorum ama 2 hafta gelişim geriliği var doktorlar hiç bişey demiyor ki olabilir diyip yolluyorlar bı de özele gidiyorum yani. 🙄 İhmal etmeyeceğim ama gidecegim bu hafta sağol canım.
KardelenYB Betulll11 eğer memnun değilsen bir başka doktor dene bence nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama burda paylaşırsan tavsiyeler olur doktorla ilgili 🙏
corekotu_1 Betulll11 canim bende evde olcum yapiyorum. Ara atistirmalik degilde ana yemeklerde agzina ilk lokmani attiktan sonraki 1 saat sonra olcum yapiliyor. 140in alti normal toklukta. Aclikta ise 95in alti normal. Insallah kurtuluruz su sekerden. Bende cok uzuluyorum agzima attigim her lokmada vicdan azabi cekiyorum resmen artik sekerim yukselicek yine diye 😔