Ecemziram Arkadaslar 4+2 yim ve sag kasik agrim var sizlerdede oluyomu biraz tedirgin oluyorum acikcasi yerimden bile kalkasim gelmiyo bisr olursa diye
buseyusuf27 Ecemziram norml cnm yerlesmedır buyuk ıhtımal endıselenme bol su ıc dınlen agr kldrma kuruyemıs ye bol bol yat devamlı fzla klma aykta 🤗
fasulyecigim Ecemziram benim de kramplarim oluyodu ama su an azaldigi icin tedirgin oluyorum niye azaldi diye bi tane de dusuk olunca. Her seyden nem kapiyoruz. Ama agri olmasi normal bi sey yoktur insallah korkma
meldem Ecemziram normal canim ilk haftalarda agri olur ilk 3 ay cok onemli dikkat et kendine yorma ters hareket etme hayirli hamilelik ve dogum dilerim😘
Ecemziram buseyusuf27 teselkur ederim canm elimden geldiğince dinleniyorim 3 senenin sonunda kavustuk mucizemize haliyle herseyde bisey ariyorum 😏
buseyusuf27 Ecemziram normal canm bızde 1 sene ugrastık doktorlar olmaz dıyordu muzıcem oldu 🙈 smdi 34 haftayız 🤲🏻 rabbım ısteyen herkese nasıp etsın evlatlarını bagıslasın her annenın
Ecemziram meldem cok tesekkur ederim canim insallah hepimiz saglukla kucagimiza alalim bebislerimizi 🥰🥰