Karadenizli52 Arkadaşlar doğumum Nisan 2 gibi görünüyor ama muhtemelen Mart annesi olacağım sezeryandan dolayi şuan 15.haftamdayim sizler hareket hissetmeye basladinizmi benim 3.gebeligim bir düşügum oldu 18 haftalıkken biseyler hissediyorum ama emin olamıyorum tedirginim bu haftalarda sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı
minnakmina Karadenizli52 ben 16 haftalık hamileyim sizin gibi 3. Gebeligim biri 16. Haftada düşük oldu ama daha hissetmiyorum ne zaman hissedecegiz ya 🤪
Valendia Karadenizli52 bende tam olarak hissedemedim 17+4 olduk 🤷♀️ Arada bi kasıklarımda agrı oluyor bebek mi oynuyor çözemiyorum
aymira_27 Karadenizli52 bende 16 haftalıgım ama his etmiyorum benimde 3 gebeligim 21 haftalık bebeğimi ölü olarak dogum yaptım şuanda korkuyorum buda ölür diye 😭😭
Karadenizli52 aymira_27 bende aynı şeyleri yaşıyorum sizinle 18.6 da ölü doğum yaptım çok korkuyorum ve endişeliyim Rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Karadenizli52 aymira_27 belli bir sebebi yok patoloji sonucunda temizdi belki pıhtılaşma sorunu olabilir yada kansızlığın var 8.5 a düşmüştü odanda olabilir inşallah bunda bir sıkıntı yasamam hiç kimseye yaşatmasın Rabbim zor bir süreç şimdi hep bir tedirginlik var üzerimde
Mimartezeanne Karadenizli52 ben 18. Haftadayım sanki böyle hissediyorum gibi ama bilmiyorum tam ilk gebeliğim kısa kısa bi hareketlenmeler oluyor 😅
aymira_27 Karadenizli52 Aynı ben cok iyi anlıyorum sizi bendede bişy cıkmdı corasprin iciyom her ihtimale karşı siz ne kullanıyorsanz
Karadenizli52 aymira_27 bende corasprin içiyorum vinelac diye multivitamin d vitamini kullanıyorum bir ay progestan kullandım bebeğin kordonuda aşağıda zaten stresliydim biraz imtihanli geçiyor kasik ağrısı falan kucağımıza alalimda herşeye değer
biranneikikedi Karadenizli52 aynı haftadayız 🐋 karnınız çıkmaya başladı mı? Ben de hareket yok gibi ilk gebeliğim
Karadenizli52 biranneikikedi henüz çıkmadı dışardan belli olmuyor ama ben kasik kısmının büyüdüğünü hissediyorum sizin ne durumda
Dymu Ben de 19 haftalığım, hissettiğim şeyler bebek hareketi mi değil mi ben mi uyduruyorum diye düşünüyorum 🙄🙄 daha önce bildiğim bir his değil
edalianne bebeklerini kaybeden arkadaşlar, herhangi bir belirti oldu mu sizde ağrı, kanama gibi. ben de çok korkuyorum ilk gebeliğim düşüktü bnm ama 5 haftalıktı o. 😔
Karadenizli52 edalianne bende olmadı hatta 2hafta olmuş kalbi duralı ben rutin kontrolde ogrendim inşallah hicbisey olmaz bebeklerimize simdiki korkumun sebebide belirtimin olmaması ama güzel düşün güzel olsun inşallah herşey Allah tan yoktan var eden d O verip sevindirende alıp imtihan eden de O elimizden bişey gelmiyor duadan başka