gkcy öneriler üzerine ovulasyon testi aldım bi deniyim dedim adetime 4 gün var yumurtlama dönemi değildir heralde çift çizgi çıktı biraz silik ama çıktı ne demek oluyo kullanan varsa yardım edebilirmi?
34Gizem gkcy yumurtlama olması için iki çizginin de aynı koyulukta olması gerekiyor canım. testi uygulamadan 1 saat önce sıvı alımını kesmelisin.
Seher112 gkcy normalde de ovülasyon testinde çift çizgi çıkar zatende yumurtlama olduğunda diğer çizgi ile aynı koyulukta çıkar birde adetiniz yakınkende koyu öıkar adet bitimi 3. Gün başlayın 2 saat öncesinden sıvı alımını kesin
SabriyeCan gkcy bende adetime 2 gün kala tesadüfen yapayım dedim ve çift çizgi çıktı o gün hamile olduğumu öğrendim🤗🧿
Ririsea gkcy bende kullaniyordum adetten 5 gun önce gebeliğimi ovulasyon testiyle ogrendim gebelik testi yapincada cift çıktı darisi başına🤗
gkcy Seher112 hmm tamam bende tavsiye üzerine almıştım deneyim dedim de iki çizgi çıkınca benim telefondaki takvim mi yanlış acaba diye düşündüm ☺️ teşekkürler
Seher112 gkcy takvime güvenmeyin yumurtlama konusunda bende ovülasyon testi ile ilk denemede gebe kaldım İnşaAllah sizinde olur
afrasil gkcy olması gerektiği gibi çıkmış zaten 2.cizgi hep siliktir ayni koyulukta olunca yumurtlama ertesi gün siliklesirse çatlams demek
Defnederen afrasil adetin 14. Gündeyim kasıklarımda ağrı akıntım var testi yprumlayın kızlar pik değil zaten şuan yumurtlama değilde yarın silikleşirse falan bugünü değerlendireyim mi napayım soruyorum size💕
afrasil Defnederen dün ilişki olmadysa bugün olsun sperm probleminz yok demi ? Yarın yunurtlama okursa yarnda ilişki olsun bence . Yarın siliklesşe bile çatlama olmadığı için İlişki olmasa da sorun olmaz bence
Defnederen afrasil dün olmadı bugün oldu ama testi yapmıştım daha önemsemedim hiç banyoya girdim öğlen yaptım sonuc bu yarın pik olur inş