Tazeanne11 büyük konuşmayım ama o hastaneye bir daha kesinlikle gitmek istemiyorum düşünsenize sadece kayıt için önümde en az 30 kişi vardı nerde kaldı pandemi çift sıra herkes kafasına göre ne kural ne özen Dr psikolojik olarak beni mahvetti Bebeğimin olduğuna bile sevinemedim tespit edemediğim bşy var dedi direkt hiç mi ağrın şikayetin olmuyor deyip radyolojiye gönderdi radyoloji temiz gördüğü sağ yumurtalık dedi çok şükür ama hala etkisinden kurtulamadım😔radyoloji daha ben kalkmadan içeri hasta aldı bi baktım üst tarafı çıplak bi teyze ben şok böyle bi rezillik görmedim 🤷♀️Dr tel no vermiyormuş o da ayrı bi saçmalık ben ilk bebeğimi memlekette doğurdum ve doktorumla sürekli gece gündüz iletişim halindeydim o da alanında 1 numaraydı Gaziantep medikal park dört dörtlük bi hastane sadece hekimleri değil tüm kadro muhteşem 👍🏻Zaten içeri adım atınca iki tane danışman sizi güleryüzle kapıda karşılayıp istediğiniz bölüme yönlendiriyor artı hiç hastane havası yok bildiğin 5 yaldızlı otel gibi👍🏻Bugün yaşadıklarımdan sonra Para hiç önemli değil keşke bugün gitseydim hatta