sehrengiz_8 Hamilelikte stres yapmamak önemli tabi.Ama bebeğinin bir rahatsızlığı varsa ona göre önlem alınır.Doğuma belki başka doktorlarda girer ve doğum sonrası hemen müdahale edilir.Bu tarz şeyler hayati önlem taşıyor.Ben sizi tanımam bilmem etmem.Ama karnınızdaki yavruya üzülürüm ve tabi yine size.Ben her bir testimi yaptırdım.2’li, detaylı ultrason, şeker aklına ne geliyorsa.Allah ın takdiri.Herşey iyiyken yavrumu kaybettim 32. Haftada.Keşke elimden daha iyisi gelse.Yüzlerce daha test isteseler yaptırırdım.Ama ki ben bu yaptırmasaydım , bebeğimi kaybettiğimde kendimi sorumlu tutacaktım.Acabalarım , keşkelerim çok olacaktı.
Şu testi yaptırsaydım acaba önlem alabilir miydik, bu testi yapsam tedavisi var mıydı gibi gibi..Kendimi yer bitirirdim.Sana o yüzden sürekli yazma ihtiyacı hissediyorum yüreği yanan bir anne olarak.
Ben herşeyi yaptım evladım için Allah nasip etmedi bize.Fakat ben biliyorum ki eşimle elimizden gelenin fazlasını yaptık.Her anlamda Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım.Her anne evladını sağlıcakla kucağına alır inşallah 🤲🏻