Eda-gnbkn Kızlar merhaba 27. Haftadayız beşik ve bebek arabamızı aldık ama daha kıyafet olarak hiçbirşey almadım bebeğime sizce toplu alacam ortalama ne kadar bütçe gerekli olur 😊 çok birşey almak istemiyorum zaten çabuk büyüyorlar diye
haziranin25i Eda-gnbkn kuzum ben istanbulda ikamet ediyorum tesadüfen instagramda rastladığım bir sayfayı öneririm babycibebe diye gayet uygunda bir bak istersen 🤗
Bebislerimiz Eda-gnbkn valla bende dayanamayıp az az aldim ama aldikca alasim geldi su zamana kadar 900 harcamisimdir ve daha eksik cookk
haziranin25i Eda-gnbkn çeyiz paketcisi 13 parça 5500 den başlıyor parça parca almak istesek bu bütçeyi aşıyor. Bu arada mallarına gidip baktım da güzellerdi 🎀♥️🎈
Eda-gnbkn Bebislerimiz evet öyle parça parça alınca da insan ne aldığını bilmiyor gerçekten bende zor tuttum kendimi diyebilirim ama artık almam lazım 😊😂
Bebislerimiz Eda-gnbkn sürekli kendimi e bebek civil trendyolda cocuk bolumde buluyorum kendimi 😂😂 6 ay sonrasini cok alma dediler burda da ole yazmislar hep bebegin boyu kilosuna gore alirsin
haziranin25i Eda-gnbkn ay Allah beni kahretmesin 😂😂 sen beşik ve arabasını aldık demişsin 🤦♀️🤦♀️ ben yanlış okumuşum bebek eşyasını alacaksınız diye babycibebe yi söyledim 🤗🤗Kıyafet için ben jammybaby ilkim bebe ve uğurlu bebe takip ediyorum.. Ama kızımın kıyafetlerinin çoğunluğu lcw 🎀🎀