Defnederen seni anlıyorum kuzum ama telefona hatırlatıcı ekle en önemlisi beslenme merhaba canım bende olikistikover sendromu var sana geniş bi bilgi vermek istiyorum bu konuda okumadığım tıp kitabı kalmadı ayrıca deneyimlerimdende bahsetmek istiyorum. Öncelikle tehşis konuldu saçan sapan bi doktora denk geldim önce yumurta çatlıyor mu diye test yaptı test 10 ürerince çıkması gerekirken 6 çıktı sonra doğum kontrol hapı verdi sonra klomen verdi bla bla bla bir sürü insanı sadece oyalayan bi durum daha sonra ben bunu çok detaylı araştırdım ve tıp kitaplarına kadar okudum diyetisyenler görüştüm şuan 27 haftalık oğluma hamileyim çok şükür ve ben 7 ay gibi bi sürede hamile kaldım ilk öğrendimde ki saçma, sapan sözde tedaviler 5 ay sürdü ve hiç bir ilerleme izleyemedik bu 5 ayda Rahim filmi de çektirdim çektirdikten sonra 1 hafta gibi süre ilişki yok çektirmeden 3 gün öncede ilişki olmamalı asıl MESELE BESLENME polikistik over sendromu yarı kalıtsal olmakla birlikte bozulan yeme alışkanlığı doğrultusunda yumurtaların olgunlaşmadan vvucuttan atılması demek öncelikle ayçiçek yagı çıkardım hayatımdan yerine zeytin yağı porsitonlu yemekler saglıklı beslenme ile hayatımı değiştirdim konserve ve işlem görümüş fabrikasyon hiçbir içeçek yada yiyecek yemedim beyaz un şeker hayatımdan çıkardım tamb6fay unu yulaf unu kullanmaya başaldım 76 kilodan 5 ay da 59 kg kadar düştüm yeme alışkanlığı ve düzenli yürüyüş ile yumurtalıklarımda normale dondu birde bursa şehir haste sinde gittiğim muhteşem bi doktor vardı kullandım ilaçları gördü at bunları çöpe bunlar çok geride kaldı klomen kullanmama da gerek yok bu uda kullanma dedi duphaston denilen ilaçı adet oldugun günden itibaren say 11 gün başla adet olunca bırak böyle devam et birkaç aya hamile kalırsın dedi ve dediğini yaptım düzenli yürüyüz yeme alışkanlığı ve duphaston ile 2 ayda hamile kaldım burada gittim doktorun da eşi polikistik over li ve 2 çoçukları var adamın bana dediği şey şu yumurtlama olması için vucıdunum düzenli ve saglıklı beslenmesi gerekir hayat kaliteni yüksel hala aynı şekilde devam ediyorum hamileliğim de çokta kilo da almadım herşey çok güzel yani Bak tatlım bu bi hastalık olsa da herşey senin elinde her kadın doğum bu konuda uzman değil o yüzden önce doğum kontrol sonra yarısı beyaz yarısı turuncu bi ilaç veriyor 7da olmazsa klomen oda olmazsa Rahim filmi oda olmazsa amaliyat herşeyi senin üzerinde deniyor yani buna izin verme kendine bir yıl ver ve hayatını beslenmenin değiştir ve stresten uzakdur başarmış biri olarak söylüyorum sana sonu çooook güzel olacak ben de bir polikistik overli olarak yanındayım hatta hemen ikinciyi düşünüyorum Rabbim nasip ederse herşey gönlünce olsun Hayırlı haberlerini bekliyorum 🌼🧿❤️