ilaydatd doktorum aradı pazartesi sabahına gün verdiii 38+3de oğlumu kucağima alacagım rabbimin izniylee😂😂💙💙💙
Ronyaseda ilaydatd sezeryan mi? Bende pazartesi gidicem 40 haftalığım suni ile baslatcaz dedi hiç bir belirti yok napcam bilmiyprum
Erken ilaydatd hayırlı olsun :) benim doktorum da belirtiler olmazsa 39-40 a doğru sezeryanla almak istiyor bebek daha çok içerde kalınca gelişsin diye bilemedim herkes sezeryanla 38 lerde doğuruyor ama
ilaydatd Erken benim böbregimde stend var o yuzden normal dogum yapamiyorum doktorumda sezeryan dedii
Ronyaseda ilaydatd valla bebek kadar veriyormuş onu anladım sağlıkla gelsinler de biz her türlüsüne hazırız 💃🏻
Erken ilaydatd geçmiş olsun ben de beklemesem mi diyorum doktorun verdiği tarih geç bi tarih ama bebek için iyiyse de beklesem mi bencillik mi yapmış olurum bilmiyorum
ilaydatd Annebal ooo bence hemen kavuş bebegine😁 sezeryandan degilde sonrasindan çok korkuyorum bende
Annebal ilaydatd hiç ağrı sanciya gelebilen bir insan değilim Bakalım nasıl bir doğum olucak😂😂😂 Ama çok heyecanlıyım tarifsiz bir mutluluk var içimde kızıma kavuşmak istiyorummm
ilaydatd Annebal ben stend takili oldugu için yaklaşık 5 haftadır ağrı sancı içerisindeyim ve artık gerçekten dayanamıyorumm. tuvalete giderken bile zorlanıyorumm