Melike_16 Merhaba güzel anne ve anne adayları kızlariniza hangi ismi koyacaksınız ve koydunuz benim gibi kızına isim bulamayan annelere fikir olsun 😊
Didi6 beyzanur_guclu18 Mira ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2017/12/mira-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
1sifakusu Bu yıl alin alya lina asya duru çok fazla duydum. Fatıma Şifa koyacağım 😍 hadra çok istedim ama hiç bilinmediği için yadırganmasını istemedim
Mihre Bu yılın isimleri zannımca facia. Asel,alin,lila,miya,marsel,mabel,mila,talya 🤕 hayvanlarla,insanlara konulan isimler yer değiştirdi resmen.
Cbpinarq Mihre Burada o isimleri koyacak anneler var lütfen biraz saygılı olun isteyen istedigi ismi koyar herkes sizin gibi düşünmek zorunda diil dimi buda koyunluk olurdu 🌼
nimnih Mihre Hassas bir platformda hassas bir konuda boyle bir yorum biraz kiskirtici ve agresif olmamis mi? Insanlar istedikleri isimleri koyabilir. Minicik bebislerimize hayvan yorumu hos olmamis, hamilelik hormonlarina veriyorum.
2cocuk1kediannesi Mihre çok kaba bir yorum olmuş. Empati yapınız lütfen, evladınıza koyacağınız isime alçaltıcı bir yorum ne denli hoşunuza giderdi?