1prenses1prensim kizlar bebek kiyafetleri kacinci haftada yikanmali suan 24haftalik cok mu erken 3ay var ağirlasip zorlanma olur diye hazir olsun diyorum ama sizler ne dusunuyosunuz
Cagemeg 1prenses1prensim Ben 23 haftalığım aldıklarım bir kenarda poşette bekliyor canım. Çünki hala karar verip bi bebek deterjanı alamadım. Birde daha çok erken zaten. Kapalı yerdede olsa nerden baksan 4 ay daha beklicek illaki tozlanır şimdi yıkasam bile doğuma yakın tekrar bi yıkar ütülerim mutlaka.
Purpura26 Cagemeg Senin için mühendisinoglu sayfasına baktım canım. Dalin ya da duru doğal granül sabunu tavsiye etmiş kimyasal yokmuş.
Burcinagiir Purpura26 1prenses1prensim ben 26 haftalıkken yıkadım ütüledim çantayı hazırladım herseyi aklıma getirerek ☺️☺️
Cagemeg Purpura26 Teşekkür ederim 🌺 Duru granül 1 kg şokta 22 tl. idi. Bitmeden alayım bari. Granüllerden yanaydım biraz zaten 👍🏻
Meriwa 1prenses1prensim en son 30 haftada hazır olsun canm yada şimdi yapıcaksan odanın kapısını kapat dursun hiç bişey olmaz
Madeleine 1prenses1prensim ben 25. Haftadayım daha 3-5 kıyafet dışında hiçbişeyi yok yavrumun😬 30. Haftaya kadar alıp sonrasınfa yıkatım herhalde
Esra3334 35 haftalık oldum bir posta ilk kez bugün yıkadım daha herşeyi duruyor 34 sen sonra isterseniz yıkayın
Edizinannesii 1prenses1prensim canım ben 32. haftaya gircem yarın daha başlamadım bence biraz erken olur bende haftaya falan yıkamaya başlıcam. Heycanlisin evet ama inan ekstra bi sıkıntın olmadığı sürece iş yapamayacak kadar agirlasmiyorsun bu dönemler de.
Oznr3461 Edizinannesii inanin ilk gebeligimde yapmadığım iş yoktu ama simdi 2.ye hamileyim 32 haftalik olucaz bırakın ev işi yapmayi yatakta sağa sola bile dönemiyorum bel ağrısından sanki heran doğuma gidicekmisim gibi korkuyorum da çünkü hic birsey hazırlamadım daha erken diye allah hepimizin yardımcısı olsun.
Prensesannesiesma 36 haftalık olduk bugün kızımın herşeyi hazır hastane çantası da dahil doğumu bekliyorum